mail: middelkerke@ardenlux.be

bel: +32 (0)474-98 91 46

home

welkom

verblijf

foto's

[Version française]

Welkom

Beleef een onvergetelijk verblijf aan zee.

Middelkerke 01

Middelkerke, een familiebadplaats met bewaakt strand in de zomer, waarnaast de langste zeedijk van de kust loopt!

Het is een plezier om er te wandelen, fietsen, zandkastelen te bouwen, te voetballen, te spelen, te zonnen, eens lekker uit te waaien. Bronzen stripbeelden te bewonderen of een terrasje te doen. Het hele jaar door zijn er tal van activiteiten en evenementen.

Als minivakantie in voor- of naseizoen, een weekend, midweek, week, lang verblijf... Elke formule is mogelijk, het ganse jaar door.

Wakker worden met zicht op het Hinterland. Op het terras de zeelucht opsnuiven. Aan tafel, in de sofa, steeds genieten van het prachtig wisselende zicht op zee en strand. Op het terras profiteren van een zachte zeebries of de warme gloed van de ondergaande zon...

Een comfortabel appartement voor 8 personen van 85m² met slaapgelegenheid voor 8 personen. Gelegen op de zeedijk in Middelkerke, op een boogscheut van het Casino en op 100m wandelafstand van de kusttram die je naar alle kuststeden brengt.

Wij verhuren het appartement met zijn kunstwerken graag aan elkeen die het met respect behandelt en wensen onze gasten een prettig verblijf toe.